Raf Tomaat

De gebroeders van den Belt telen losse tomaten, trostomaten, pruimtomaten en vanaf 2015 ook RAF tomaten. Hiermee wordt de RAF tomaat voor het eerst op groter oppervlak in Nederland geteeld. Een uitermate exclusief product met een specifieke, afwijkende smaak en textuur.

RAF tomaten groene tomaten zijn normaal nog niet rijp, dit is zeker wel anders bij RAF tomaten. RAF tomaten worden namelijk groen gegeten en rijpen van binnenuit naar buiten. Met een kenmerkende en autonome zoete smaak, stevige structuur, en weinig sap ontdekken steeds meer mensen de uitzonderlijke eigenschappen van dit delicaat product. Met de groen bonte kleur van de tomaat presenteert u een gerecht wat er aantrekkelijk en exclusief uitziet.

RAF tomaten worden van oorsprong voornamelijk in Spanje geteeld. Bijna alle geteelde RAF tomaten in Spanje worden in eigen land vermarkt om te consumeren. Met RAF tomaten van Hollandse bodem kunnen ook Nederlanders kennis maken met dit exclusieve product.

 

RAF tomaten ontlenen zich ideaal als verrijking bij zowel warme- als koude gerechten als bijvoorbeeld soepen, carpaccio of rauwkostschotels. Maar ook als traktatie zijn RAF tomaten in parten erg smakelijk. Als noviteit is dit product als uitstek geschikt om te gebruiken.

 

Proef, ervaar en laat u als fijnproever verassen wat de uitzonderlijk eigenschappen zijn van dit product!